Rocker BMX voor jong en oud

Fietsen Guy Ruts - Weelde ; Baarle Hertog - Rocker BMXBij Fietsen Guy Ruts windt u ook Rocker BMX-fietsen in Weelde en Baarle-Hertog.. Dit is een merk dat wordt aangedreven door Rocker BMX LTD. Rocker produceert mini BMX-fietsen en onderdelen voor de mini BMX, zoals wielen, lagers en wielsets. Alle producten van Rocker zijn ontworpen door ervaren BMX-rijders.

BMX werd populair in de jaren 1970, toen veel kinderen met hun fietsen begonnen te rijden op onverharde wegen, geïnspireerd door de motorcross-sterren van de tijd. Deze fietsen zijn uitermate geschikt voor kinderen van vier tot twaalf jaar oud en zijn nu een echte hype.

Rocker mini BMX is, zoals de naam impliceert, een kleinere versie van de klassieke BMX, maar met dezelfde brede wielen en duurzaam frame en ze kunnen worden gebruikt door zowel volwassenen als kinderen. Rocker mini BMX is geschikt voor ramps en freestyle.

Wilt u ook graag zo’n Rocker BMX? Klop dan zeker eens aan bij Fietsen Guy Ruts in Weelde of Baarle-Hertog of neem contact met ons op.

Back to Top